Ex libris Biškupić - Vejzović, Munir (1988)
Sadržaj: naga žena sa šeširom na glavi sjedi leđima okrenuta prema promatraču, oslonjena na desnu ruku. Lijevo od nje u profilu prikazan nagi muški lik s desnom rukom oslonjenom o prekriženu nogu