Cvjetni trg - Vejzović, Munir (1989)
Sadržaj: u prvom planu klupa s vazom sa cvijećem. Za klupom sjedi žena a nasuprot njoj je pas šapama oslonjen na klupu. U pozadini prolaznici te niz obojenih suncobrana