[Za mene se ne boj] - Vladić-Maštruko, Manuela (1989)
Sadržaj: u prvom planu velika crno bijela forma nalik stiliziranom cvijetu. Na tu formu nadovezuje se lik nagog muškarca na desnoj strani kompozicije prikazan u profilu do linije bedara