Hommage a Ivan Meštrović - Vila, Zvonimir (1992)
Sadržaj: na lijevom otisku prikazan je redovnik s knjigom u ruci. Na središnjem otisku prikaz žene koja rukama zakriljuje grad Knin na vrhu prikaza, u središtu prikaza nalazi se drvo ispod kojeg sjedi goli lik žene. Na dnu prikaza mrtav muškarac kraj kojeg leže mač i štit sa hrvatskim grbom. Na otisku desno prikaz biskupa sa biskupskim štapom i raspelom u rukama