[Obrve pune zlata] - Vladić-Maštruko, Manuela (1989)
Sadržaj: kompozicija apstrahiranih vegetabilnih formi koje čine pozadinu dvama horizontalno položenim, stiliziranim ljudskim profilima u gornjoj, odnosno, u donjoj polovici formata