Ploče pamćenja knjiga poštovanja : Prvom hrvatskom književniku svjetskog glasa 1450-1524 - Trebotić, Matko (Zbirka Biškupić, 1986)
Sadržaj: iznad prepletenih nepravilnih linija koje sugeriraju more, zidine i lukove izdižu se sakralni objekti grada Split