Ploče pamćenja knjiga poštovanja : Marku Maruliću prvom hrvatskom književniku svjetskog glasa 1450-1524 - Trebotić, Matko (Zbirka Biškupić, 1986)
Sadržaj: iznad prepletenih linija koje sugeriraju more, zidine i lukove izdižu se sakralni objekti grada Splita