Leksikon YU mitologije - Stošić, Zoran, dizajner (Postscriptum ; Rende, 2001)
Leksikon YU mitologije je projekt izdavačkih kuća Postscriptum (Zagreb) i Rende (Beograd), utemeljen na istoimenoj inicijativi Dejana Kršića, Dubravke Ugrešić i Ivana Moleka iz 1989. godine