Novi uvez : glasilo Zagrebačkog knjižničarskog društva (Zagrebačko knjižničarsko društvo, 2003)
Mrežne stranice glasila s prilozima vezanim uz knjižnice i knjižničarstvo grada Zagreba i Zagrebačke županije te izvješća sa stručnih skupova.