Croato-Aegyptica /Electronica - Tomorad, Mladen (Croato-Aegyptica /Electronica, 2004)
Znanstveni projekt čiji je cilj izgraditi ciljanu i selekcioniranu bazu relevantne spomeničke građe, vezane uz kulturološke utjecaje egipatske civilizacije na hrvatskom povijesnom prostoru, na temelju institucionalnih i privatnih zbirki u Hrvatskoj.