Obćinski zakon : pravilnik i izborni red : popravljeni i dopunjeni (Narodni list, 1899)
Zakon obvezan za kraljevinu Dalmaciju od 30. VII. 1864.; Pravilnik i Izborni red od 7. VIII. 1897.; Tiskanice za obćinske urede, 91—114. str.