Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske (Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske, 2004)
Web stranice tijela koje provodi nadzire aktivnosti vezane uz izbornu promidžbu, financijske račune koji se odnose na financiranje izborne promidžbe, prikupljanje donacija i troškove izborne promidžbe, izvještavanje o financiranju izborne promidžbe te ostale aktivnosti vezane uz financiranje izborne promidžbe političkih stranaka, nezavisnih lista i kandidata.