Bez naziva - Linardić, Letricija (1999)
Sadržaj: uz gornji rub grafike gusto poredane oštre linije koje tvore plohu trokutasta oblika s vrhom prema dolje. Iz vrha te plohe nastavlja se duga linija koja teče sve do donjeg desnog kuta plohe papira