Ured za mlade Hrvatske biskupske konferencije (Ured za mlade HBK, 2003)
Web-stranice ureda kojeg čine predstavnici redovničkih zajednica koje se bave mladima: franjevci, isusovci, salezijanci te predstavnica redovnica delegirana od Redovničke unije.