Hrvatska franjevačka provincija sv. Ćirila i Metoda - Franjevci. Hrvatska franjevačka provincija sv. Ćirila i Metoda ([Zagreb?] : Hrvatska franjevačka provincija sv. Ćirila i Metoda, 1998)
Mrežne stranice franjevačke provincije
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 4.1.2005.
Keywords: Franjevci. -- Hrvatska franjevačka provincija sv. Ćirila i Metoda; Franjevci -- Zagreb