Hrvatska gorska služba spašavanja (Hrvatska gorska služba spašavanja, 2004)
Web-stranice nacionalna, dobrovoljna, stručna, humanitarna i nestranačka udruga javnoga značaja čiji su osnovni ciljevi sprječavanje nesreća, spašavanje i pružanje prve medicinske pomoći u planini i na drugim nepristupačnim područjima.