[Ruski manastir Visoki Dečani u Makedoniji] - Krizman, Tomislav (1924)
Sadržaj: na desnoj strani manastirskog trijema jedan monah sjedi i slika štafelajnu sliku. Iza njega u drugoj prostoriji stoje dva monaha. Na lijevoj strani dva monaha sjede na klupi