Ruke i rukavica II (1988)
Na podlozi koja se sastoji od ploha različitih boja i oblika koje se preklapaju nalazi se ruka s perom u gornjem dijelu prikaza, ruka žute boje u donjem dijelu te zelena rukavica u središnjem dijelu prikaza