Connextion 4 - Picelj, Ivan (1979)
Sadržaj: kompozicija dvaju kvadrata smještenih jedan iznad drugog, manji iznad većeg. Manji kvadrat plave boje ispunjen je ortogonalnom mrežom. Donji, veći kvadrat ispunjen je krugovima ispunjenim paralelnim linijama