[Igra] - Richter, Vjenceslav (1985)
Sadržaj: kompozicija sastavljena od dviju ploha koje su ispunjene gusto zbijenim spiralnim linijama. Dvije plohe međusobno su odvojene, prostor koji ih dijeli u obliku je široke bijele cik cak linije