Mobilna grafika (1973)
Sadržaj: trake iscrtane spiralama vertikalno su pričvršćene na nepravilno oblikovani dio grafike te s njega vertikalno vise. Moguće ih je pokretati te tako mijenjati izgled i dimenzije grafike.