Zagreb = Agram (Reiffenstein & Rosch, 1858)
Sadržaj: pogled na grad Zagreb s juga iz daljine. Na lijevoj strani prikaza vidi se zgrada rektorata sveučilišta. U sredini je Gornji grad, a s desne strane Kaptol sa starom katedralom s jednim zvonikom.