Kazalište III - Arbanas, Nevenka, grafičarka (1989)
Sadržaj: u središtu kompozicije prikazana dva ljudska lika en face ispred pozadine koja sugerira interijer. U donjem dijelu likova nalazi se nepravilna obojena ploha