U snu II - Babić, Dubravka, likovna umjetnica ([Zagreb], 1982)
Sadržaj: prikazi ljudskih tijela i glave
Signatura d. ispod otiska olovkom: Dubravka Babić 82.; l. ispod otiska olovkom: 1/5 suha igla; s. ispod otiska olovkom: "U snu II"
Grafika otisnuta s pomoću 3 ploče
Keywords: suhe igle