Sjaj baštine : Hommage a Ivan Mažuranić 1814-1890. : Bibliofilsko izdanje Zbirke Biškupić - Babić, Dubravka, likovna umjetnica (Zbirka Biškupić, 1990)
Sadržaj: u gornjoj polovici plakata 25 otisaka kvadratičnog oblika različitih dimezija u 4 reda. Svaki otisak nosi prikaz jednog ili više ljudskih likova. U donjoj polovici plakata obavijesti o izložbi