Korida - Babić, Dubravka, likovna umjetnica (1986)
Sadržaj: na nepravilnom otisku koji zauzima najveći dio lista prikazan je bik izboden kopljima podno kojeg se nalazi manji prikaz bika sa stražnje strane. Na manjim otiscima prikazane studije glave bika i neraspoznatljivi dijelovi njegova tijela