Izgnanici - Kralj, Tone (1921)
Sadržaj: ženski lik u klečećem položaju, pognut prema naprijed, drži dijete u naručju. Pored nje nagnut prema naprijed stoji još jedan ljudski lik, najvjerojatnije muški