Jeraj - Šantel, Saša ([S.l.], 1921)
Sadržaj: glava muškarca srednjih godina u poluprofilu
Signatura d. ispod graf. lista, olovkom: S. Šantel 1921.; s. ispod graf. lista na podlozi olovkom: Jeraj
Grafika je naljepljena na podlogu
Keywords: drvorezi