Odisej.biz : poslovni vodič : poslovni portal gospodarstva Hrvatske (Medinet, 2005)
Mrežne stranice s informacijama i vijestima iz gospodarstva Hrvatske uz sadržaje iz života, mode, zabave, umjetnosti i zdravlja.