[Gradnja] - Šantel, Saša ([S.l.], 1913)
Sadržaj: radnici u izgradnji zgrade
Signatura d. ispod otiska olovkom: S. Šantal 1913; l.d. ugao lista suhi žig: Grafička zbirka kr. sveučilišne knjižnice
Naslov dao katalogizator
Keywords: bakropisi