Pilanarstvo : hrvatski eksperimentalni pilanarski portal (Šumarski fakultet, 2004)
Cilj ovog portala je pomoć u izobrazbi studenata Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te općenito promicanje planarstva kao jedne od najstarijih i najuspješnijih djelatnosti u obradbi drva.