Odgovori na pitanja, stavljena Ministarstvu pravde, o odredbama novijeh parničnijeh zakona i sudskoga poslovnika za sudove 1.ga i 2.ga stepena : (naredba Ministarstva pravde 3.ega decembra 1897, br. 25801, l.n.m.p. br. 44 i 6.oga decembra 1897, br. 28042 l.n.m.p. br. 45.) (s. n., 1899)
Zakoni: Pravilnik sudske vlasti, Građanski postupnik i Ovršni red.