Kogoj - Šantel, Saša ([S.l.], 1921)
Sadržaj: glava muškarca bujne kose i naočalama prikazana u poluprofilu
Signtaura d.d. ispod otiska olovkom: S. Šantel // 1921; s.d. ispod otiska olovkom: Kogoj
Keywords: drvorezi