Košarka.hr kad pomislite na košarku. ([Zagreb : s. n.], 2005)
Portal specijaliziran u praćenju hrvatske košarke.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 11.05.2005.)
Pristup: World Wide Web
Keywords: Košarka -- Hrvatska -- Vodiči