Astma centar (Odjel za kliničku imunologiju i pulmologiju Interne klinike OB "Sveti Duh", 2005)
Web-stranice su dio zdravstveno-informatičkog projekta namjenjenog poboljšanju liječenja osoba koje boluju od astme.