Astma centar (Zagreb : Odjel za kliničku imunologiju i pulmologiju Interne klinike OB "Sveti Duh", 2005)
Web-stranice su dio zdravstveno-informatičkog projekta namjenjenog poboljšanju liječenja osoba koje boluju od astme.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 17.05.2005. ; zadnji opis prema verziji dana: 13.9.2021.)
Keywords: Astma -- Terapija