Enciklopedija hrvatskog stripa ([S. l.] : Strip.hr, 2004)
Portal o stripu.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl s naslovnice
Opis građe dana: 20.05.2005 ; zadnji opis prema verziji dana 7.3.2006
Keywords: Strip -- Hrvatska