Sir i vrhnje : prijedlog za zaštitu tradicionalnog zanimanja - Leko Fritz, Kristina ([s. n.], 2003)
Mrežne stranice projekta s ciljem senzibiliziranja javnosti o potrebi zaštite zanimanja mljekarice. Donosi dokumentaciju i statističke podatke o tom zanimanju