Sir i vrhnje prijedlog za zaštitu tradicionalnog zanimanja - Leko Fritz, Kristina (Zagreb : [s. n.], 2003)
Mrežne stranice projekta s ciljem senzibiliziranja javnosti o potrebi zaštite zanimanja mljekarice. Donosi dokumentaciju i statističke podatke o tom zanimanju
Sadrži audio i video zapise
Stv. nasl. iz datoteke Impresum
Opis građe dana: 24.5.2005
Pristup: World Wide Web
Keywords: Mliječni proizvodi; Tradicijski obrti -- Hrvatska; Hrvatska -- Društveni život i običaji