Hrvatska vina i vinari ([S.l.] : Hrvatska-vina.com, 2004)
Mrežne stranice namijenjene promicanju hrvatskih vina, vinara i vinske kulture.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 29.9.2005. ; zadnji opis prema verziji dana: 10.3.2006
Stv. nasl. u zaglavlju HTML: Croatian wine and winemakers
Inačica stv. nasl.: Hrvatska-vina.com
Opis građe dana: 29.9.2005. ; zadnji opis prema verziji dana: 10.3.2006
Keywords: Vino -- Proizvodnja -- Hrvatska; Vinarstvo -- Hrvatska; Vinogradarstvo -- Hrvatska