Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (Hrvatska agencija za hranu, 2005)
Web-stranice institucije koja se bavi pitanjima vezanim uz zdravstvenu ispravnost i higijenu ljudske hrane i hrane za životinje.