Predsjednik Republike Hrvatske - Grabar-Kitarović, Kolinda; Hrvatska. Vlada. Ured predsjednika (Zagreb : Predsjednik Republike Hrvatske, 2003)
Službene web-stranice Ureda predsjednika RH.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na: http://predsjednik.hr/Default.aspx ; http://predsjednica.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 12.10.2005.; zadnji opis prema verziji dana: 19.2.2015.; zadnji opis prema verziji dana: 20.22020.)
Keywords: Hrvatska. -- Vlada. -- Ured predsjednika