Hebertisti i Bijesni - Bastaić, Konstantin (Velike ličnosti Francuske revolucije, 1958)
Zbirka članaka osnivača hebertista Jacquesa Heberta i znanstvenih studija Konstantina Bastaića i Mile Joke o tom pokretu i pokretu bijesnih Jacquesa Rouxa koji mu je prethodio.