Muzej grada Splita - Muzej grada Splita (Split : Muzej grada Splita)
Mrežne stranice muzeja.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.mgst.net
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 16.12.2005. ; zadnji opis prema verziji dana: 1.10.2021.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Muzej grada Splita -- Vodiči; Muzeji -- Hrvatska