L'autonomia della Dalmazia - Danilo, Ivan (Zara : [s. n.], 1861)
Rasprava o autonomiji Dalmacije u svjetlu pitanja sjedinjenja s Hrvatskom i Slavonijom. Autor je za sjedinjenje uz poštivanje ustanova u kojima je Dalmacija stoljećima uživala.
Izv. oblik autorova imena: Ivan Danilo.
Keywords: Autonomaši -- Dalmacija -- 19. st; Dalmacija -- Politika i vlast -- 19. st