Journal of computing and information technology : CIT (University Computing Centre, 2000)
Časopis sa znanstvenim i stručnim člancima iz teorije, prakse i metodologije računalnih znanosti i inženjerstva, modeliranja i simuliranja, te informacijskih sustava.