Građevinski fakultet Osijek Faculty of Civil Engineering. - Građevinski fakultet (Osijek) (Osijek : Građevinski fakultet)
Web-stranice fakulteta.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.gfos.unios.hr/portal/index.php/pocetna.html
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 28.2.2006. ; zadnji opis prema verziji dana: 13.5.2019.)
Tekst na hrv., engl. i njem. jeziku.
Keywords: Građevinski fakultet (Osijek)