Kulturpunkt.hr (Udruga Kurziv - Platforma za pitanja kulture, medija i društva, 2005)
Web-stranice o kulturi mladih, urbanoj i klupskoj kulturi, suvremenoj umjetnosti, novim tehnologijama, alternativnoj ekonomiji, slobodnom softwareu.