O plovidbama iz djetinjstva - Vrlić, Anton (1995)
Sadržaj: kompozicija dviju ploha svjetlijeg i tamnijeg plavog tona i otvora oblika izduženog pravokutnika smještenog u središnjem dijelu grafičkog lista