Zagrebačka slavistička škola
Web-stranica Škole koja je posebna aktivnost Odsjeka za kroatistiku Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, čiji su ciljevi promicanje hrvatskoga jezika, književnosti i kulture među inozemnim studentima, stručnjacima i prevoditeljima, uspostava stručnih i znanstvenih veza sa stranim znanstvenicima i dr.